Vi är din digitala partner

få hjälp med webben, dödsannonser och planeringstjänster

Vårt mål är att underlätta och effektivisera vardagen för begravningsbyråer i Sverige. Det gör vi genom att erbjuda dig flera digitala verktyg och teknisk support som alltid finns där när du behöver.

Vi finns här för att underlätta och spara tid för dig och din byrå. Så gör även vårt verktyg TAPS – ett produktionsverktyg för dödsannonser. Verktyget är webbaserat och hjälper dig med allt som rör en dödsannons. Verktyget är så enkelt att använda att du kan lägga upp annonsen direkt när har kunden hos dig. Symboler, verser och annonsformat till alla svenska dagstidningar finns inbyggda. Du väljer också om den ska publiceras på webben.

Genom vårt system förmedlas årligen 70 000 dödsannonser, vilket gör det till det ledande verktyget på marknaden. Självklart ingår även tillgång till support på alla tjänster du väljer från oss.

Din hemsida bör utgå från dina besökares behov. Vad söker de efter? På vilket sätt möter du upp deras behov? Och är det enkelt för dem att hitta det de söker? Alla de här frågorna är bra att ställa och vi hjälper dig naturligtvis att hitta svar på dem.

Vi kan göra allt som rör din hemsida, från hur den ser ut till de tekniska funktionerna bakom och hur besökarna hittar in till just din hemsida.

För att spara tid för dig som rådgivare så att du kan ägna mer tid till det personliga mötet med kunden erbjuder vi flera digitala planeringstjänster. Med tjänsten Min sida kan du till exempel erbjuda kunden en bättre överblick över hela begravningsplaneringen direkt från hemmet – vilken tid på dygnet som helst. Där samlas allt som rör begravningen såsom antal anmälda gäster, minnesgåvor och blommor.

Med tjänsten Planera Begravningen kan kunder som vill planera själv välja att göra det direkt från din hemsida. Här kan kunden välja skräddarsydda paket och se alla dina produkter online. Det går också bra att välja att boka tid för ett fysiskt möte i tjänsten för den som vill det.