Support

Vår glada Support finns alltid här för dig.

Vi supporterar och hjälper dig med alla frågor oavsett om det rör sig om din hemsida, en dödsannons eller andra tjänster vi kan erbjuda dig. Vi har öppet vardagar 8-17, och du når oss alltid via telefon, mail eller vår chat.

Välkommen!

Möt Malin, vår nya stjärna på supporthimlen!

Hej Malin, och välkommen till oss på Timecut. Kan du berätta lite om vem du är?

– Hej själv! Jag är 31 år och ursprungligen från Sandviken men bor nu med man och barn i Gävle där vi trivs väldigt bra. Här är det nära till natur och friluftsliv som jag och familjen lägger mycket av vår lediga tid på. Inte minst är mountainbike ett stort intresse.

Vad tycker du är roligast med ditt nya arbete?

– Jag är som sagt ny på Timecut och arbetar i det team som sköter vår support. Det känns väldigt kul för vi är ett härligt gäng med väldigt bra kollegor. Det jag tycker bäst om att är att vi tillsammans med våra kunder hjälps åt att hitta de bästa lösningarna för varje ny utmaning, i stort som i smått. Det är ju alltid våra kunder som vet vad de vill uppnå och vår uppgift att tipsa om, samt föreslå, olika lösningar. Att göra det här i ett samspel med våra kunder och att vi hjälps åt tycker jag är väldigt roligt, eftersom jag gillar att arbeta nära människor och de personliga relationer som vi bygger upp med våra kunder.

Hur kontaktar man er på supporten och finns det något att tänka på?

– Det är bara att välja det man tycker är mest praktiskt, att ringa, mejla eller chatta direkt med oss. Sedan tittar vi gemensamt på vilka behov och tekniska lösningar som kan finnas samt löser alla frågor och funderingar. Så se oss som ett bollplank som tillsammans tar fram det du har behov av i din verksamhet, och som vanligt gäller att är något inte kristallklart så fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det är därför vi finns här.

Malin