MEDIEDATA- & KUNDSUPPORT

MEDIEDATA- & KUNDSUPPORT

Nu söker vi folk till vårt kontor i Stockholm.

Är du vår nya stjärna?

Bifoga ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Vänta inte med att skicka din ansökan. Intervjuer och anställning sker löpande.

Ange referens "mediedata"

Välkommen till Sveriges största medieköpare!

Om dig

Vi söker dig som är positiv, driven, noggrann och strukturerad. Du trivs i en administrativ roll och tycker om kundkontakt både via e-post och telefon. Om du har erfarenhet från kommersiella medier, främst tidningar, webbsajter och sociala mediekanaler är det ett stort plus, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du skall ha minst fem års yrkeserfarenhet med minst gymnasial utbildning

Dina arbetsuppgifter

Timecut är Sveriges ledande partner för automatiserade medieköp.

Med egenutvecklad plattform levererar vi en Marknadsportal för alla typer av medieköp till våra kunder. Enkelt, effektivt och ekonomiskt genomfördes över 200.000 medieköp av våra kunder det senaste året.

Till vår verksamhet i Sickla, Nacka, söker en administrativ kollega till vår mediesupport. 

Mediesupport definieras såväl som handhavande av medieuppgifter som priser, format, kundrabatter, utgivningsplaner i företagets affärssystem liksom genomförande av prioriterade förändringar vid ordertillfällen. Du har en affärsmässig inställning och jobbar utifrån kundens behov och önskemål.

Lön

Månadslön, tjänstepension, friskvård och sjukförsäkring.

Anställningsvillkor

Heltid

Arbetsplats

Nacka

Kontaktpersoner

Mårten Wahlström, VD
marten.wahlstrom@timecut.se
Tel 0709 57 40 10

Företagets adress: Fannys väg 3, VI tr, Nacka

left