Jobba hos oss

Jobba hos oss

Var med och digitalisera framtidens mediemarknad!

Jobba hos oss

Timecut söker team member teknisk support till kontoret i Gävle

Vi är ledande inom automatiserade medieköp.

Timecut erbjuder smarta webbtjänster för alla som annonserar mycket i tryckta tidningar, digitala kanaler och sociala medier. Vi gör marknadsföring mer effektiv och ekonomisk! Bolaget grundades 2002 och blev Di Gasell 2012.

De flesta svenska begravningsbyråer använder våra tjänster för att publicera dödsannonser, trycka programkort och skapa digitala minnesrum.

Vi utvecklar och driver hundratals webbsidor för begravningsbyråer.

Arbetsuppgifter:

Du blir en i gänget i vårt supportteam. Supporten hjälper våra kunder varje dag med produktion och förmedling av annonser, test, felsökning och granskningsarbete. Supporten uppdaterar också kundernas webbsidor (CMS) och svarar på frågor om digitala tjänster. Under din introduktion ser vi till att du får bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll.

Vem är du?

Du brinner för att ge kunder bra service och har ett genuint intresse att svara på deras frågor, lösa deras problem och sprida god stämning. Ibland är det högt tempo och mycket att göra, ibland är det bråttom på grund av trycktider. Det måste du vara beredd på. Fördel om du är intresserad av teknik och digitalisering eftersom vi leder utvecklingen och digitaliserar en hel bransch!

Meriterande om du:

  • Har arbetat med support tidigare
  • Arbetar obehindrat i Adobe Photoshop och Microsoft Office.
  • Har erfarenhet av CMS, gärna Drupal

Ansökan:
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid och provanställning tillämpas.

Ort: Gävle

Rekryteringsprocessen är igång och tillsättning av tjänsten sker snarast. Personligt brev och CV skickas till maria.ullberg@timecut.se

Vi ser fram mot att höra av dig och lära känna dig!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta supportansvarig Maria Ullberg på telefon: 026-401 21 26 eller mail maria.ullberg@timecut.se

left