BLOGG

Våra bästa tips och senaste nyheter för dig som vill jobba enklare, effektivare och mer ekonomiskt.

Vi är stolta över att kunna presentera Timecut som sponsor till initiativet ”Women Leadership Hub” under våren 2018. Det är ett fantastiskt tillfälle för Timecut att utöka vår kompetens kring jämställdhetsfrågor och kvinnligt ledarskap, säger Niklas Lundell, Group CEO på Timecut.

Låt Timecut sköta marknadsföringen av dina objekt medan du får tid att komma i stämning. Hitta julfeelingen med vår sköna spellista ”Mäklarjul" medan du steker köttbullar, lägger in sill och väntar på tomten.

Säg mig vad du läser och jag ska säga dig vem du är! Det bästa med hösten är att ta skydd i mysfåtöljen från regn och rusk och försvinna in i fantasin. Det har du som är kund hos Timecut gott om tid för nu.

timecut fastighetsmäklare spar tid

För den som älskar kräftor och att umgås med nära och kära är det helt okej att ställa till med kräftkalas från början av augusti och hela september ut.

Det är ingen nyhet för någon att hemsidan är viktig för varje byrå - men det är en överraskning för de flesta hur många nya kunder som faktiskt kommer via webben. En som vet är Åsa Lundell på Lundell Begravningstjänst i Värnamo.