BLOGG

Våra bästa tips och senaste nyheter för dig som vill jobba enklare, effektivare och mer ekonomiskt.

Låt Timecut sköta marknadsföringen av dina objekt medan du får tid att komma i stämning. Hitta julfeelingen med vår sköna spellista ”Mäklarjul" medan du steker köttbullar, lägger in sill och väntar på tomten.

Säg mig vad du läser och jag ska säga dig vem du är! Det bästa med hösten är att ta skydd i mysfåtöljen från regn och rusk och försvinna in i fantasin. Det har du som är kund hos Timecut gott om tid för nu.

timecut fastighetsmäklare spar tid

För den som älskar kräftor och att umgås med nära och kära är det helt okej att ställa till med kräftkalas från början av augusti och hela september ut.

Det är ingen nyhet för någon att hemsidan är viktig för varje byrå - men det är en överraskning för de flesta hur många nya kunder som faktiskt kommer via webben. En som vet är Åsa Lundell på Lundell Begravningstjänst i Värnamo.

När Timecut gör ditt jobb snabbare får du mer tid att njuta av livet. Nu är det tid för vårprimörerna! En klassisk kombo är sparris, lax och citron. Sparris boostar ämnesomsättningen, lax innehåller Omega 3 och citron balanserar ph-värdet.